Garanti och returrätt

Hur lång är garantitiden på de varor som jag har beställt?

Vi lämnar 1 års garanti på varor om inget annat anges. Detta gäller material- och tillverkningsfel och under förutsättning att produkten har utsatts för normalt slitage. Reparationsgarantin gäller i första hand för defekta varor. Ersättningsgarantin ger, i händelse av en defekt produkt, nya delar eller en ny produkt under garantiperioden. I händelse av tekniska problem med vissa artiklar kan du hänvisas direkt till tredjepartsföretag för mer detaljerad support. Teknisk support och dokumentation kan vara på engelska.

RÄTT ATT DRA SIG TILLBAKA SOM PRIVATPERSON

Av konsumentköplagen (2005:59) framgår att konsumenter i vissa fall har rätt att frånträda ett köp genom att lämna eller sända ett meddelande till Cryptsec inom 14 dagar (eller i förekommande fall inom 7 arbetsdagar) från den dag då konsumenten tog emot produkten eller en väsentlig del av den. Ångerrätten gäller dock inte datorprogram eller annan programvara där förseglingen brutits. Försegling avser även teknisk försegling (t.ex. serienummer). När du har ångrat köpet får du tillbaka pengarna så snart som möjligt eller senast inom 30 dagar från mottagandet. Ångerrätten gäller inte för företag.

För att utnyttja ångerrätten måste produkten vara i väsentligen oförändrat skick och skickas/returneras till oss tillsammans med originalförpackningen. Kom ihåg att du är ansvarig om produkten är skadad när den skickas tillbaka till oss. Se därför till att produkten är väl förpackad. Originalförpackningen med den specialtillverkade innerförpackningen hjälper produkten att stå stadigt under transporten. Vid retur rekommenderar vi att du använder en transportförpackning för att ge produkten extra skydd. Produkten måste vara komplett, vilket innebär att alla tillbehör såsom fjärrkontroll, bruksanvisning, batterier etc. måste finnas med vid återlämnandet. För att returnera en vara, kontakta vår kundtjänst.

För varor där ångerrätten har löpt ut accepterar CryptSec retur mot full återbetalning av inköpspriset i upp till 60 dagar efter fakturadatum. För att åberopa öppet köp får produkten inte öppnas, användas eller förstöras. Öppna köp gäller endast konsumenter (privatpersoner), inte företagskunder.

Fullständig RÄTT TILL avkastning för företag

Vid eventuella returer, kontakta vår kundtjänst inom 14 dagar. Vi erbjuder full returrätt inom 30 dagar förutsatt att produkten och förpackningen är i originalskick, oanvänd och inte skadad. Returrätten gäller inte för rabatterade varor eller varor som ingår i kampanjerbjudanden, varor som har avlägsnats från originalförpackningen, datorprogram eller ljud- och bildupptagningar när förseglingen/förseglingen har brutits. Försegling avser även teknisk försegling (t.ex. serienummer). Returrätten gäller inte heller för varor som har tillverkats enligt dina specifikationer eller som har anpassats efter dina önskemål.

När varan har mottagits och returen har godkänts av oss krediterar vi ditt konto. Vid retur utan kontakt med vår kundtjänst är du som avsändare ansvarig för eventuella kostnader och förluster. Cryptsec löser inte ut paket mot kontant betalning vid leverans.

För alla garanti- och reklamationsärenden rekommenderar vi att du kontaktar garanti@cryptsec.se för mer information och åtgärder.

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.