Garanti och retur

 

Hur lång garantitid är det på de varor jag har beställt?

Vi ger 1 års garanti på varor om inget annat anges. Detta gäller material- och tillverkningsfel och under förutsättning att produkten har utsatts för normalt slitage. Reparationsgarantin tillämpas främst på defekta varor. Ersättningsgarantin ger, i händelse av en defekt produkt, nya delar eller en ny produkt under garantiperioden. I händelse av tekniska problem med vissa artiklar kan du hänvisas direkt till tredjepartsföretag för mer detaljerad support. Teknisk support och dokumentation kan vara på engelska.

ÅNGERRÄTT SOM PRIVATPERSON

Lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal (2005:59) anger att konsumenter i vissa fall har rätt att frånträda ett köp genom att till Cryptsec lämna eller skicka ett meddelande om detta inom 14 dagar (eller i tillämpliga fall inom 7 arbetsdagar) från den dag konsumenten tog emot varan eller en väsentlig del av den. ångerrätten gäller dock inte datorprogram eller annan mjukvara där förseglingen/plomberingen brutits. Med försegling avses även teknisk plombering (t.ex. serienummer). När du ångrat köpet får du tillbaka dina pengar snarast eller senast inom 30 dagar ifrån mottagandet. ångerrätten är inte tillämplig för företag

För att utnyttja ångerrätten ska varan vara i väsentligen oförändrat skick och skickas/lämnas tillbaka till oss tillsammans med den ursprungliga förpackningen. Tänk på att du står för risken om varan skadas när den fraktas tillbaka till oss. Se därför till att varan är väl förpackad. Den ursprungliga förpackningen med det specialgjorda inneremballaget hjälper varan att ligga stadigt under transporten. Vid retur rekommenderar vi dig att använda ett transportemballage för att på så sätt ge extra skydd åt varan. Varan ska vara komplett, vilket innebär att alla tillbehör såsom fjärrkontroll, bruksanvisning, batterier m.m. ska finnas med vid returen. För att returnera en vara, kontakta vår kundtjänst.

För varor där ångerrätten gått ut accepterar CryptSec retur mot full återbetalning av köpeskillingen i upp till 60 dagar efter fakturadatum. För att åberopa öppet köp får varan inte vara öppnad, använd eller förstörd. Öppet köp gäller endast konsumenter (privatperson), ej företagskunder.

Full returrätt för företag

Vid eventuella returer kontakta vår kundtjänst inom 14 dagar. Vi erbjuder full returrätt inom 30 dagar under förutsättning att varan och förpackningen är i originalskick, dvs. oanvänd och inte skadad. Returrätten gäller inte nedsatta varor eller varor som ingår i kampanjerbjudanden, varor som avlägsnats från originalförpackningen, datorprogram eller ljud- och bildupptagningar då förseglingen/plomberingen brutits. Med försegling avses även teknisk plombering (t.ex. serienummer). Returrätten gäller heller inte varor som har tillverkats enligt dina specifikationer eller som har anpassats efter dina önskemål.

När varan mottagits och returen godkänts av oss krediterar vi ditt konto. Vid retur utan kontakt med vår kundtjänst har du som avsändare ansvar för eventuella kostnader och förluster. Cryptsec löser inte ut paket mot postförskott.

Vid alla garanti- samt reklamationsärenden så rekommenderas att ni kontaktar garanti@cryptsec.se för mer information samt tillvägagångssätt.

 

 

 

 

Uppdatering...
  • Inga produkter i varukorgen.
Välj din valuta
SVENSKA KRONOR
EUR Euro